Poliranje vozil

Poliranje vozil je priporočljivo opraviti enkrat letno. Najbolj primeren čas za poliranje je pozno jeseni tik pred zimo ali takoj spomladi po kočnani zimi. Poliranje je pomemben dejavnik pri zaščiti laka oz. barve vozila. S poliranjem lahko odstranimo tudi določene poškodbe (praske) in ostanke smole raznih dreves na površini vozila. Poliranje se izvaja v štirih fazah.

Prva faza predstavlja ročno pranje vozila. Sledi odstranjevanje umazanije z barve vozila. Postopek se izvaja s posebnim plastelinom s katerim se očisti in premaže celotna površina vozila.
Druga faza predstavlja nanos in poliranje prvega premaza za zaščito laka.
Tretja faza predstavlja nanos in poliranje drugega premaza za zaščito laka.
Četrta faza pa je zaključna faza in predstavlja nanos tretjega premaza za zaščito laka in poliranje vozila do končnega visokega sijaja laka vozila.

Po končanem postopku poliranja vozila je lak vozila zaščiten v takšni meri, da se sama umazanija ne prime samega laka, drobni kamnički, ki letijo iz vozila pred nami težje poškodujejo sam lak na vozilu in ne nazadnje je vozilo zaradi svojega sijaja lepše.

Poliranje vozila traja približno 8 ur, zato se priporoča, da se vozilo po predhodnem dogovoru dostavi do 9.00 ure.

Nimate časa za pranje avtomobila?
V kolikor bi radi vozilo pripeljali v našo ročno avtopralnico v Lescah, pa vam čas ne dopušča,
ga mi pridemo iskat v službo ali k vam domov in ga po opravljenemu pranju dostavimo nazaj.
Povsem BREZPLAČNO!

Za več informacij nas pokličite na telefon: 041 21 77 77
ali nam pošljite e-pošto na: avtopralnicalesce@gmail.com.
Prevzem vozila je brezplačen do 5km.

Čistilni servis | Ročna avtopralnica | Poliranje vozil | Globinsko čiščenje vozil | Globinsko čiščenje sedežnih | Globinsko čiščenje preprog


Globinsko čiščenje sedežnih garnitur, globinskega čiščenja sedežnih garnitur, globinsko čiščenje sedežnih, Čiščenje preprog, Gorenjska globinsko čiščenje, Globinsko čiščenje sedežnih garnitur, Globinsko čiščenje preprog, Čiščenje poslovnih prostorov Gorenjska, Poslovni prostori čiščenje, Čiščenje globinsko gorenjska, Globinsko čiščenje sedežnih garnitur, Globinsko čiščenje na gorenjskem, Poslovni prostori čiščenje, Bled čiščenje poslovnih prostorov, Čiščenje, Podjetja čiščenje